Wijn & gedestilleerd

Van Opzeeland verwerkt dagelijks duizenden dozen. Groot en klein, robuust en fragiel. Met wijn en gedestilleerd bijvoorbeeld, want dat is waar het om draait. De inhoud. En inhoud voegen wij ook toe, door outside de box te denken en supply chain oplossingen voor dranken groothandels, en wijnproducenten te ontwikkelen.

Dynamiek en wendbaarheid in het verwerken van uw goederen

Niets is zo gevoelig voor weersveranderingen als wijn en gedestilleerd. Wat de ene week nauwelijks verkoopt, is een week later niet aan te slepen. Een ding is zeker, met de wendbaarheid van Van Opzeeland beweegt u als wijn- en gedestilleerd importeur altijd mee.

Van Opzeeland dranken logistiek

Een uniek logistiek concept. Op maat ontworpen om naadloos aan te sluiten op het gedrag, de behoeften en wensen van consument van vandaag. Een shared netwerk van warehousing, geïntegreerde e-fulfilment & co-packing en dagelijkse last mile distributie zonder overslag punten aan horeca, restaurants, slijterijen en wijnhuizen. Geschikt voor colli’s, dolly’s, rolcontainers en pallets.

Zeker

  • Zeer laag schade- en manco percentage
  • Real-time temperatuur registratie in accijns goederen plaats (AGP) omgeving

Wendbaar

  • Shared netwerk vanuit 1 locatie welke flexibel op- en afschaalt met de grillige consumentenvraag en bijhorende pieken en dalen
  • Distributienetwerk inzetbaar als shared oplossing, dedicated stroom op basis van routedagen of als ondersteunende stroom voor overflow, acties en spoedzendingen

Werkkapitaal

  • Reductie van werkkapitaal door laag voorraadniveau en hoge leversnelheid
  • Geïntegreerde e-commerce en co-packing services

 

Ontdek de nieuwe standaard en maak een afspraak:

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Van Opzeeland gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.