WERKEN BIJ

Werken bij Van Opzeeland. Zoek je een baan in logistieke sector achter de retail? Als distributiechauffeur, in het magazijn, als garagemedewerker of op kantoor? Dan moet je zeker eens met Van Opzeeland praten. Als onderdeel van Nabuurs, krijg je bij Van Opzeeland de tijd en ruimte voor wat echt belangrijk is.

Als je de zaken thuis goed voor elkaar hebt, dan is de kans groot dat je op je werk ook lekkerder in je vel zit. Daarom geven we jou graag de tijd en ruimte voor wat belangrijk is in jouw leven. In de vorm van een goed salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke extraatjes. Maar bijvoorbeeld ook door samen te kijken wat er mogelijk is qua werktijden. Op die manier kun je tijdens je werk ook je volledige aandacht richten op wat dán belangrijk is: je werk.

OP DIT MOMENT HEBBEN WIJ DE VOLGENDE VACATURES:

OPLEIDING TOT VRACHTWAGENCHAUFFEUR
Tijdens de opleiding doorloop je zowel de theorie en praktijklessen en ga je de benodigde examens afleggen. Als je niet hoeft te lessen, leer je onder begeleiding van een coach chauffeur, alle kneepjes van het vak! Zo kan je na het behalen van je rijbewijs direct zelfstandig bij ons aan de slag.

BEDRIJFSAUTOTECHNICUS
Als 1e bedrijfautotechnicus ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, het stellen van diagnoses en het verrichten van reparaties aan de voertuigen van Nabuurs-Van Opzeeland. In onze garage in Hedel ben je zelfstandig werkzaam en zorg je ervoor dat het wagenpark te allen tijde in goede staat verkeert.

DISTRIBUTIECHAUFFEUR
Nabuurs-Van Opzeeland is de expert in het bevoorraden van winkels in binnensteden. Of het nu gaat om schoenen en kleding, apparatuur of parfum en cosmetica. Als distributiechauffeur ben jij degene die ervoor zorgt dat deze producten op het juiste moment in de winkels liggen. Je bent zowel op de weg als bij de klant het visitekaartje van ons bedrijf.

CUSTOMER SERVICE PROFESSIONAL
Als customer service professional ben je verantwoordelijk voor optimale dienstverlening en communicatie richting interne en externe klanten. Je signaleert kansen en problemen en speelt hier vanuit je kennis en ervaring op in. Je streeft constant naar het leveren van de beste kwaliteit.

WAREHOUSE MEDEWERKER PLOEGENDIENST
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse efficiënte en correcte afhandeling van werkzaamheden in het warehouse. Hierbij streef je als magazijnmedewerker naar continue verbetering. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals: laden & lossen, orderpicken en voorraden controleren.

Meer informatie over deze vacatures is te vinden op: www.werkenbijnabuurs.nl

Ontdek de nieuwe standaard en maak een afspraak:

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Van Opzeeland gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.