Over van Opzeeland

Van Opzeeland is de specialist in het ontwikkelen en implementeren van winnende supply chain concepten voor retailers, franchiseorganisaties en groothandels. Aan de hand van onze services zoals warehousing, geïntegreerde e-fulfilment & co-packing en dagelijkse last mile winkel(straat) distributie, realiseren we verassende logistieke oplossingen welke naadloos aansluiten op het shoppinggedrag van de hedendaagse consument.

Onze operatie wordt volledig uitgevoerd met eigen mensen en middelen. Hierbij worden wij ondersteund door moederorganisatie en familiebedrijf Nabuurs – supply chain solutions ( www.nabuurs.nl).

Facts & figures

  • 35.000m2 beveiligde warehousing
  • 100 + beveiligde vrachtwagens
  • 200 medewerkers
  • 400.000+ leveringen in 2016,  99,5% leverbetrouwbaarheid
  • HACCP & ISO 9001:2008 gecertificeerd
  • Lean and Green STAR

Focus op retail

Onze kennis en ervaring vertaalt zich in de praktijk in een efficiënte verwerking en een hoge leverbetrouwbaarheid (99,5%). We spreken de taal van de retailer, kennen de bijzonderheden van elke binnenstad, en denken graag met u mee over oplossingen waarmee ú uw logistieke performance kunt verbeteren.

Waar voor uw geld

Door de complete keten te analyseren en vervolgens slimmer in te regelen, slagen we er in om tot een betere kostenstructuur te komen. Bovendien zijn alle processen binnen ons bedrijf vergaand geautomatiseerd. Van de planning tot de facturatie. Daardoor zijn onze eigen overheadkosten tot een minimum beperkt.

Aandacht voor duurzaamheid

Onze maatregelen op het gebied van duurzaamheid variëren van zuinigere verlichting en vermindering van het energieverbruik in ons warehouse tot de aanschaf van voertuigen op alternatieve brandstoffen en de inzet van LZV-combinaties. Daarnaast beperken we onze CO2-uitstoot door organisatorische aspecten zoals efficiënter plannen, samenwerking met andere logistieke dienstverleners en aandacht voor Het Nieuwe Rijden.

Innovatieve oplossingen

Een goed voorbeeld van een innovatieve oplossing is het razendsnel gecombineerde beleveren van winkels. Maar innovatie zit ‘m ook in simpele dingen zoals het ontwikkelen van eigen rolcontainers, waarmee we efficiencywinst kunnen behalen. Of het gebruik van PDA’s op onze voertuigen, waardoor onze planners alle voertuigen real time kunnen volgen, zendingen kunnen traceren, en ritgegevens kunnen inzien.

Een betrokken partner

Onze betrokkenheid bij uw business manifesteert zich op alle niveaus: van directie tot warehouse, van klantenservice tot chauffeur. Zo verdiepen we ons graag in uw markt, om te kijken hoe we samen kunnen inspelen op branche specifieke kansen en ontwikkelingen. En houden onze chauffeurs met alle plezier rekening met de wensen van het winkelpersoneel op uw afleveradressen.

 

 

 

Ontdek de nieuwe standaard en maak een afspraak:

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Van Opzeeland gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.