Elektronica

Van Opzeeland verwerkt dagelijks hoogwaardige goederen. Groot en klein, robuust en fragiel. Met witgoed, bruingoed en grijsgoed bijvoorbeeld, want dat is waar het om draait. Technisch vernuft, het vermogen om iets uit te denken. En vernuft hebben we, door outside the box te denken en supply chain oplossingen voor elektronica retailers te ontwikkelen.

Preventie van schade en aandacht voor veiligheid

Witgoed, bruingoed en grijsgoed. Allemaal hoogwaardige elektronica welke met aandacht behandeld worden. En aandacht geven we. Want een ding is zeker, met de oplossingen van Van Opzeeland bent u als elektronica retailer altijd in control.

Van Opzeeland elektronica logistiek

Een uniek logistiek concept. Op maat ontworpen om naadloos aan te sluiten op het gedrag, de behoeften en wensen van consument van vandaag. Een shared netwerk van warehousing, geïntegreerde e-fulfilment & co-packing en veilige dagelijkse last mile distributie zonder overslag punten. Geschikt voor colli’s, dolly’s, rolcontainers en pallets.

Veilig

  • Hoge mate van veiligheid in verwerking en levering van producten
  • Cargo-lock, Verklaring Omtrent het Gedrag en externe route checks

Zeker

  • Zeer hoge leverbetrouwbaarheid in verwerking en levering van producten
  • Zeer laag schade en manco percentage door centraal hub netwerk

Snel

  • Een volledige integratie van online en offline bestellingen. Tot 23:00h afhalen is voor 07:00h geleverd in de winkel
  • Vandaag afhalen is vanavond retour op uw distributiecentrum, morgen in een andere winkel of thuisbezorgd bij de consument

Ontdek de nieuwe standaard en maak een afspraak:

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Van Opzeeland gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.