Diervoeding

Van Opzeeland verwerkt dagelijks zakgoed, tonnen en apart formaat dozen. Groot en zwaar, robuust en fragiel. Met diervoeding en diergeneesmiddelen bijvoorbeeld, want dat is waar het om draait. De inhoud. En inhoud voegen wij ook toe, door outside de box te denken en supply chain oplossingen voor diervoeding retailers en groothandelaren te ontwikkelen.

1 netwerk voor colli's, dolly's, rolcontainers en pallets met dozen, tonnen en zakgoed

Nergens hebben we door de jaren heen zoveel ervaring mee opgebouwd als in de diervoedingbranche. We kennen de ins en outs van warehousing tot en met distributie en beleveren inmiddels aan vrijwel alle dierenspeciaalzaken, dierenklinieken en dierenartsen van Nederland. Een ding is zeker, met de kennis en ervaring van Van Opzeeland houdt u als leverancier van diervoeding focus op uw core business.

Van Opzeeland diervoeding logistiek

Een uniek logistiek concept. Op maat ontworpen om naadloos aan te sluiten op het gedrag, de behoeften en wensen van consument van vandaag. Een shared netwerk van warehousing, geïntegreerde e-fulfilment & co-packing en dagelijkse last mile distributie zonder overslag punten. Geschikt voor colli’s, dolly’s, rolcontainers en pallets met dozen, tonnen en zakgoed.

Ervaring

  • Jarenlange ervaring in diervoeding
  • Kennis van zaken

Synergie

  • Hoge mate van synergie in last mile distributie
  • Shared oplossingen voor warehousing en geïntegreerde services als e-commerce en co-packing

Snel

  • Een volledige integratie van online en offline bestellingen. Tot 23:00h afhalen is voor 07:00h geleverd in de winkel, bij de dierenspeciaalzaak of dierenarts
  • Vandaag afhalen is vanavond retour op uw distributiecentrum, morgen in een andere winkel of thuisbezorgd bij de consument

 

Ontdek de nieuwe standaard en maak een afspraak:

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Van Opzeeland gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.