Beauty

Van Opzeeland verwerkt dagelijks duizenden kratten. Met parfum, cosmetica en verzorgingsartikelen bijvoorbeeld, want dat is waar het om draait. De inhoud. En inhoud voegen wij ook toe, door outside the box te denken en supply chain oplossingen voor beauty retailers te ontwikkelen.

Vandaag opgehaald in Breda, morgen verkocht in Utrecht

Van Opzeeland laat retailers er in de ogen van hun klanten goed uit zien. Consumenten optimaal bedienen noemen we dat. Bijvoorbeeld door voorraden pijlsnel te verplaatsen waardoor de schapbeschikbaarheid altijd optimaal is.

Van Opzeeland logistieke oplossingen voor parfum, verzorgingsproducten en cosmetica.

Een uniek concept. Op maat ontworpen om naadloos aan te sluiten op het gedrag, de behoeften en wensen van de consument van vandaag. Een shared netwerk van warehousing, geïntegreerde e-fulfilment & co-packing en veilige dagelijkse last mile winkel(straat) distributie zonder overslag punten. Geschikt voor colli’s, dolly’s, rolcontainers en pallets.

Snel

  • Een volledige integratie van online en offline bestellingen. Tot 23:00h afhalen is voor 07:00h geleverd in de winkel
  • Vandaag afhalen is vanavond retour op uw distributiecentrum, morgen in een andere winkel of thuisbezorgd bij de consument

Schapbeschikbaarheid

  • Pijlsnelle herpositionering van voorraden
  • Reductie van nee-verkoop in de winkel

Veilig

  • Cargo-lock systemen op voertuigen
  • Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) voor medewerkers
  • Externe routechecks

 

 

Ontdek de nieuwe standaard en maak een afspraak:

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Van Opzeeland gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.